Välkommen till Mormors vita, Här tänkte jag lägga upp lite bilder från hemmet och möbler som jag målar och då gärna i vitt !!! Vissa möbler är även till salu. Det kommer också bilder på alster från scrapbooking och lite annat smått och gott. Hoppas att Ni ska gilla detta !!!

Kramar
Susanne

25 apr. 2013

Lite egen semester

Idag ska jag flyga till Stockholm över helgen och hälsa på den bästaste vännen Carina. Ska bli så kul,vi hinner ju inte ses så ofta när det är över 40 mil emellan!!! Det blir väl lite shopping,fika ,god mat och bara umgås:) Är inte så förtjust i att flyga och dessa planen är inte så stora som går mellan Trollhättan och Stockholm. Men det tar bara en timme medans tåget tar nästan sex timmar!!! Så det får det vara värt att sitta och våndas en timme!!! Trevlig helg alla Kram Susanne

3 kommentarer:

  1. Hejsan hoppas du har det bra i Stockholm
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Säkert fick du en härlig helg i sthlm,kan hålla med om flygresan,dom där små planen känns inte så kul.men så snabbt man kan förflytta sig:) kramiz..

    SvaraRadera
  3. Hallå där bästa kompis!
    Det var sååå roligt att du kom, hoppas att du inte tyckte att vi promenerade för lite :D Nästa gång ska vi hinna med ännu mera.....gå på krogen till fram på småtimmarna hehehe.
    Puss och kram

    SvaraRadera