Välkommen till Mormors vita, Här tänkte jag lägga upp lite bilder från hemmet och möbler som jag målar och då gärna i vitt !!! Vissa möbler är även till salu. Det kommer också bilder på alster från scrapbooking och lite annat smått och gott. Hoppas att Ni ska gilla detta !!!

Kramar
Susanne

9 okt. 2012

Höst och kallt


Hejsan!! Hade inga foton idag men hittade en söt vintagebild istället. Har just tagit en promenad och idag är det verkligen höst!! Har regnat och nu blåser det kallt och löven faller av,bara fem grader Burrrr....  Idag blir det till att plocka fram vinterjackan när jag cyklar till jobbet ikväll:(

Det fick bli en brasa för att få lite värme och det är ju alltid mysigt,en sockerkaka blev det oxå till kaffet så här på en tisdag... men ibland behöver man få mysa lite eller vad tycker ni ?
Tog fram några gamla Jean de, arc living tidningar med höst coh julreportage för att få lite inspiration.:) Det är ju inte så långt kvar...

Kram Susanne

2 kommentarer:

  1. Går i en rasande fart nu fram tills jul & jag längtar jättemycket tills man kan börja pynta m.m. Kram Titti ( fd dumlefluff.blogspot.se)

    SvaraRadera
  2. visst kan man mysa fast det är tisdag. vacker bild
    kram Rosa

    SvaraRadera